Koncept värda att prata om

Vi skapar PR-driven kommunikation som engagerar och aktiverar. För det krävs starka insikter, tydliga koncept och bra idéer. Bra kommunikation kan vara att vi löser ett problem för era kunder, hjälper er att ta ställning eller skapar andra koncept som för er närmare er målgrupp.

Vårt fokus är att nå ut i dagens digitala och sociala medielandskap; få våra kunder att bli en naturlig del av folks vardag och flöden. Det betyder att våra kampanjer och koncept kan resultera i lite vad som helst, så länge vi löser era utmaningar och skapar något som berör. För att lyckas med det jobbar vi med både egna, köpta och förtjänade mediestrategier där varje område har sin expertis.

Vi är med och ansvarar från koncept och idé till genomförande och uppföljning.  Utöver vårt eget team arbetar vi med ett stort nätverk av specialister och frilansresurser. På så sätt anpassar vi oss efter varje kunduppdrag för att möta olika behov.

 

 

 

Koncept och kampanjer

Alla älskar bra kampanjkoncept och idéer. Vi med! Vi är vana att jobba med olika budgetnivåer och rör oss mellan både egna, köpta och förtjänade medier. En bra kampanj kan landa i lite vad som, så länge den löser ditt problem.

Digital och social strategi

Vi hjälper våra kunder att reda ut varför, hur och var man ska kommunicera i digitala och sociala kanaler. Vad driver kundens affär och vad driver deras kunder? I en djungel av tekniker, verktyg och drivkrafter stakar vi ut en väg framåt.

Strategiska partnerskap

När två varumärken väljer att samarbeta kan vi skapa nytt liv och nya målgrupper. Vi har låtit champagne ta fram nya produkter med modevarumärken och låtit ett whiskymärke och en känd restauranggrupp skapa en ny exklusiv pop-up-restaurang.

Aktivering av influencers

Det är inte svårt att köpa utrymme och inlägg hos en influencer men en aktivering av influencer är mer än några inlägg. Vi lägger upp en aktiveringsplan och en kanalstrategi för att aktivera ditt varumärke så effektivt som möjligt med rätt influencers.

Medierelationer

Det finns alltid en nyhetsvinkel att få fram och vi ser till att ert budskap når ut genom olika kanaler och medier vid rätt tillfälle till rätt personer. Mediebearbetning är en viktig del i de flesta projekt vi gör.

Sociala medier-aktivering

Vi har 10 års-erfarenhet (ja det var typ då Facebook startade) av att driva sociala medier för olika varumärken. Vi ansvarar för helheten i form av strategi, idéer, innehåll och redaktionell drift. Vi ansvarar också för contentproduktion i form av bilder, video, giffar, memes and so on.

Digital innovation och produktion

Kreativ teknologi och innovation är en del av vårt DNA. Vi har skapat golfbollsmaskiner kopplade mot Facebook, Twitter-radio, sampling med smile recognition och flertalet helt vanliga hemsidor.

Event

Vi kanske inte är byrån som gör din julfest men vi ser event som en viktig del i en kanalmix där det sociala och fysiska samspelar. Vi har också kompetensen för avancerade digitala innovationer i fysisk miljö som skapar platsspecifika upplevelser och innehåll.