Världens (kanske) bästa lilla byrå!

Ja, så brukar andra säga om oss. Själva kallar vi oss helt enkelt för en jäkligt bra koncept- och innovationsbyrå. Vi bygger och stärker varumärken med innovativa kampanjer och koncept. Allra bäst trivs vi när vi utforskar möjligheterna med internet och ny teknik för att lösa våra kunders utmaningar.

Vi har också tillgång till större muskler genom vårt nätverk XperienceGroup som består av sex kommunikationsbyråer inom olika discipliner.

Digital/social strategi

Vi hjälper våra kunder att reda ut varför, hur och var man ska kommunicera i digitala och sociala kanaler. Vad driver kundens affär och vad driver deras kunder? I en djungel av tekniker, verktyg och drivkrafter stakar vi ut en väg framåt.

Kampanjer

Alla älskar bra kampanjidéer. I vår process tar vi med kunden och får fram innovativa idéer för rätt utmaning och målgrupp. Vi är vana att jobba med olika budgetnivåer och rör oss mellan både egna, köpta och förtjänade medier.

Digitalt content: VR och AR

Digitala kanaler och medier med virtual och augmented reality skapar möjligheter för en typ av berättande. Vi skapar film och innehåll med 360-graders vy, digitala lager och interaktion.

 

Digital produktion

Pang på. Vi skapar hemsidor, appar, responsiva mobila lösningar och så vidare. Vi har både utvecklare och designers i vårt team. Vi kan både komma in i konceptfasen eller gå rakt på produktion. Vi ansvarar för all digital produktion inom vårt nätverk XperienceGroup.

Digifysiska upplevelser

Lekfull kreativ teknik är en del i vår byrås DNA. Vi älskar ny teknik och prylar där mänsklig interaktion möter maskin. Vi skapar det vi kallar för digifysiska lösningar. Wowiga grejer som skapar engagemang på event och i butik.

Innovationsworkshops

Vi har utvecklade workshops för att utmana sitt tänk inom kommunikations- och affärsstrategi. Vi hjälper er att förstå nyttan och ta fram idéer för en uppkopplad värld och internet of things. Vi har workshops för en timme, en halvdag respektive en heldag.