Världens kanske bästa lilla byrå!

Ja, så brukar andra säga om oss. Själva kallar vi oss för en jäkligt bra PR-driven kommunikationsbyrå med digitalt och socialt fokus. Sedan starten 2013 har vi grottat i målgruppers beteenden och drivkrafter för att skapa koncept som blir en del av folks vardagsliv, digitala flöden och drömmar.

Vi engagerar och aktiverar! För det krävs en blandning av insikter, innovationsförmåga, PR-hantverk, smarta medieköp och superdriv. Vi har allt! Vi är med från insikt till genomförande för att hålla koll på alla detaljer. Det är så vi tror man skapar sjukt bra kommunikation.

Vi är en liten byrå med ett stort nätverk av specialister och frilanskreatörer. På så sätt anpassar vi oss efter varje kunduppdrag för att möta varje enskilt behov.

Koncept och kampanjer

Alla älskar bra kampanjkoncept och idéer. Vi med! Vi är vana att jobba med olika budgetnivåer och rör oss mellan både egna, köpta och förtjänade medier. En bra kampanj kan landa i lite vad som, så länge den löser ditt problem.

Digital och social strategi

Vi hjälper våra kunder att reda ut varför, hur och var man ska kommunicera i digitala och sociala kanaler. Vad driver kundens affär och vad driver deras kunder? I en djungel av tekniker, verktyg och drivkrafter stakar vi ut en väg framåt.

Strategiska partnerskap

När två varumärken väljer att samarbeta kan vi skapa nytt liv och nya målgrupper. Vi har låtit champagne ta fram nya produkter med modevarumärken och låtit ett whiskymärke och en känd restauranggrupp skapa en ny exklusiv pop-up-restaurang.

Aktivering av influencers

Det är inte svårt att köpa utrymme och inlägg hos en influencer men en aktivering av influencer är mer än några inlägg. Vi lägger upp en aktiveringsplan och en kanalstrategi för att aktivera ditt varumärke så effektivt som möjligt med rätt influencers.

Medierelationer

Det finns alltid en nyhetsvinkel att få fram och vi ser till att ert budskap når ut genom olika kanaler och medier vid rätt tillfälle till rätt personer. Mediebearbetning är en viktig del i de flesta projekt vi gör.

Sociala medier-aktivering

Vi har 10 års-erfarenhet (ja det var typ då Facebook startade) av att driva sociala medier för olika varumärken. Vi ansvarar för helheten i form av strategi, idéer, innehåll och redaktionell drift. Vi ansvarar också för contentproduktion i form av bilder, video, giffar, memes and so on.

Digital innovation och produktion

Kreativ teknologi och innovation är en del av vårt DNA. Vi har skapat golfbollsmaskiner kopplade mot Facebook, Twitter-radio, sampling med smile recognition och flertalet helt vanliga hemsidor.

Event

Vi kanske inte är byrån som gör din julfest men vi ser event som en viktig del i en kanalmix där det sociala och fysiska samspelar. Vi har också kompetensen för avancerade digitala innovationer i fysisk miljö som skapar platsspecifika upplevelser och innehåll.