Koncept värda att prata om

Vi skapar PR-driven kommunikation som engagerar och aktiverar. För det krävs starka insikter, bra koncept och ett briljant genomförande.

Vårt fokus är att nå ut i dagens digitala och sociala medielandskap; bli en naturlig del av folks vardag och flöden. Vi har skapat digitala tjänster, lanserat nya ord, gjort musikvideos och byggt en pop-up-restaurang. Allt handlar om att lösa era utmaningar och skapa något som berör – utan att köpa en massa reklamplats.

Vi är med från koncept och idé till genomförande och uppföljning. Utöver vårt eget team arbetar vi med ett stort nätverk av specialister och frilansresurser. På så sätt anpassar vi oss efter varje kunduppdrag för att möta olika behov. Vi är också vana vid att jobba sida vid sida med andra byråer och ta ut färdiga koncept med hjälp av PR- och digital innovation.

Här under har vi försökt rita en modell för vad vi gör. Kanske inte supertydlig men kolla på våra genomförda projekt så förstår du bättre. Låter det spännande? Kontakta oss så pratar vi mer.