Världens (kanske) bästa lilla byrå!

Ja, så brukar andra säga om oss. Själva kallar vi oss för en jäkligt bra PR-driven kommunikationsbyrå med digitalt och socialt fokus. Vi grottar i era målgruppers beteenden och drivkrafter för att skapa koncept som blir en naturlig del av folks vardagsliv, flöden och drömmar.

Vi engagerar och aktiverar! För det krävs en blandning av insikter, innovationsförmåga, PR-hantverk, smarta medieköp och superdriv. Vi har allt! Vi är med från insikt till genomförande för att hålla koll på alla detaljer. Det är så vi tror man skapar sjukt bra kommunikation.

Digital/social strategi

Vi hjälper våra kunder att reda ut varför, hur och var man ska kommunicera i digitala och sociala kanaler. Vad driver kundens affär och vad driver deras kunder? I en djungel av tekniker, verktyg och drivkrafter stakar vi ut en väg framåt.

Kampanjer

Alla älskar bra kampanjkoncept och idéer. Vi med! Vi är vana att jobba med olika budgetnivåer och rör oss mellan både egna, köpta och förtjänade medier. En bra kampanj kan landa i lite vad som, så länge den löser ditt problem.

Digital och digifysisk innovation

Kreativ teknologi och innovation är en del av vårt DNA. Vi har skapat golfbollsmaskiner kopplade mot Facebook, Twitter-radio, sampling med Smile Recognition och andra lösningar som bygger på nytänkande när det kommer till gammal och ny teknik.

Sociala medier-redaktion

Vi har 10 års-erfarenhet (ja det var typ då Facebook startade) av att driva sociala medier för olika varumärken. Vi ansvarar för helheten i form av strategi, idéer, innehåll och redaktionell drift. Vi ansvarar också för contentproduktion i form av bilder, video, giffar, memes and so on.